TILAA

Siivet-digilehti: digitaalisten irtonumeroiden tilaaminen

Vuosikerran tilaus, sis. alv 10%: Kestotilaus, 49,50 euroa / vuosi.Määräaikainen tilaus. 56 euroa / vuosi.
Irtonumerot 9,90€ kpl, sis. alv 10%: 3/20184/20185/20186/20181/20192/20193/20194/20195/20196/20191/20202/20203/20204/20205/2020
Irtonumeroiden hintaan lisätään postikulut: 1 lehti 7,45€ / 2-3 lehteä 11,20€ / 4 lehteä 14,90€ /
Isommat erät sovitaan erikseen.

Tilaajan / lehden saajan yhteystiedot

Nimi (pakollinen)

Syntymäaika/ Y-tunnus (pakollinen, paitsi jos tilaat lahjaksi)

Lähiosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköpostiosoite

Maksajan yhteystiedot (jos eri kuin tilaaja)

Nimi

Syntymäaika/ Y-tunnus

Lähiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Kiinnostuksen kohteet

Eniten kiinnostavat aiheet:

Lisätiedot, palaute, toivomukset:

Tilaus- toimitus- ja peruutusehdot:

1. Tilausmuodot
- Kestotilaus: tilausjakso alkaa tilauksen saapumisesta seuraavasta numerosta. Kestotilaus laskutetaan jakson ensimmäisen numeron jälkeen siten, että ensimmäinen laskutusjakso käsittää numerot tilaushetkestä kalenterivuoden loppuun laskutushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Seuraava tilausjakso alkaa kalenterivuoden alusta.
- Määräaikainen tilaus: tilausjakso käsittää vuoden mittaisen jakson, eli kuusi numeroa alkaen tilauksen saapumisesta seuraavasta numerosta ja loppuu, kun jakson kuudes numero on ilmestynyt. Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Tilaaja voi kuitenkin siirtyä jatkuvan tilauksen tilaajaksi määräaikaisen tilauksen tilausjakson päättymisen jälkeen ilmoittamalla siitä Siivet-lehden tilaajapalveluun milloin tahansa sopimuskauden aikana.

2. Tilauksen peruutus ja kestotilauksen irtisanominen

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen tai ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme lähettämämme lehdet erillisellä laskulla.
Kestotilaus on voimassa toistaiseksi ellei sitä kirjallisesti irtisanota ennen uuden tilausjakson alkamista. Irtisanomisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi lähettää tilaajapalveluun sähköpostitse tilaus (ät) siivet.fi.
Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

3. Hinnat, maksuehdot ja laskutus.

- Tilausten hinnat perustuvat voimassa olevaan hinnastoon. Hinnat ilmenevät tuotteen ohessa tilaussivulla.
- Kesto- ja määräaikaistilausten hintoihin sisältyvät toimituskulut Suomeen. Jos olet tilaamassa lehteä ulkomaille, ota yhteyttä tilaajapalveluun.
- Tilaaja sitoutuu maksamaan tilauksen laskusta ilmenevään eräpäivään mennessä.

4. Tilaajan tiedot

- Tilaaja sitoutuu pitämään huolen siitä, että hänen ilmoittamansa tiedot ovat aina paikkansa pitäviä. Tilaajan tulee ilmoittaa muutoksista henkilö- tai osoitetietojen muuttuessa.
- Mikäli tilaaja on alle 18-vuotias, tarvitsee hän holhoojan luvan tehdäkseen tilauksen.

5. Tilauksen toimittaminen

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen vuoksi mahdollisesti aiheutuneista välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Siivet-lehden vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen numeron toimittamiseen.

Hyväksyn tilausehdot.

[recaptcha]