Suomalainen droonivalmistaja VideoDrone Finland panostaa kasvuun

Kuva: VideoDrone Finland

Muuramessa toimiva VideoDrone Finland Oy on saanut kumppanikseen pääomasijoitusyhtiö Midinvest Management Oy:n, kun Midinvestin hallinnoima pääomarahasto teki yhtiöön merkittävän sijoituksen.

VideoDrone Finland Oy on Suomen ensimmäinen ja johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen multikoptereiden valmistaja

”VideoDrone tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ratkaisun datan keräämiseen ilmasta ympäristöystävällisellä ja tehokkaalla tavalla. Kokonaisuus kattaa joko valmiin tai räätälöidyn järjestelmän sisältäen suunnittelun, valmistuksen, koulutuksen sekä elinkaarihallinnan. Perusarvomme on tuottaa laadukkaita ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin. VideoDronen avainlipputuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa”, kertoo VideoDronen toimitusjohtaja ja perustaja Juhani Mikkola.

”VideoDrone Finland on mielenkiintoinen yhtiö, jonka laadukkaat tuotteet nauttivat laajalti arvostusta. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityisiä kuin julkisiakin tahoja, myös ulkomailla. Yhtiö on kasvanut kannattavasti jo 7 vuotta, ja kasvupotentiaalia on huomattavasti”, toteaa Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula. ”Tarkoituksena on panostaa erityisesti kasvuun ja vientiin, ja yhteisenä tavoitteena on vahvistaa yhtiön kansainvälistä osaamista uutta johtoa rekrytoimalla”.

VideoDrone on vuonna 2013 perustettu yritys ja se työllistää lukuisten alihankkijoiden lisäksi 4 henkilöä. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli noin 0,8 MEUR.

Lisätietoja: www.videodrone.fi