Siivet 5/2022 ilmestynyt!

Siivet 5/2022

Siivet-lehti nousee vauhdikkaasti syksyisille taivaille numeron 5/2022 myötä! Vuoden 2022 viides numero tuo jälkipoltollisen luettavaa monista mielenkiintoisista aiheista, kuten sekä idän että lännen uusista häivepommittajista, posteljoonidroonien hivuttautumisesta keskuuteemme sekä rajavartioston uusista valvontakoneista.

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: Siivet 5/2022.

Ilmailun juhlaa Flygfestenillä

Numerossa 5/2022 on paljon tuhtia ja syvälle menevää asiaa ilmailusta ja Ilmavoimista, omista ja muiden, siviilisellaisesta ja sotilaallisesta. Tutustumme myös Ruotsin upeaan Flygfesten-lentonäytökseen, Slovakian Ukrainan taivaille siirtyneisiin MiG-hävittäjiin ja Kreikan ilmavoimien legendaarisiin Phantom-hävittäjiin

Lisäksi lehdessä on muun muassa juttuja aiheista:

  • Vinkat poistuivat Ilmavoimien koulutus-käytöstä
  • Maakuntakenttien matkustajamäärät vähissä
  • Uusi Tu-160M: rakennettu vai kasattu?
  • Italia yhtenäistää lennokkilaivastonsa: Reaperit korvaavat Predatorit
  • Kahden Machin lentäjät
  • Ilmailuhistorian outouksia: Westland P.1056

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 5/2022.