Siivet-digilehti nyt kotimaisessa Lehtiluukussa

Siivet-lehden digiversio ilmestyy jatkossa kotimaisen Lehtiluukku.fi-palvelun kautta. Aiemmin Issuu-sivuston kautta ostetut digilehdet ovat jatkossakin luettavissa Issuussa, mutta siirrämme digipainopisteemme jatkossa Lehtiluukun kautta ilmestyvään digi-Siivettiin.

Suomalainen ja suomenkielinen Lehtiluukku.fi mahdollistaa Siivet-lehdelle ketterämmän digijulkaisun palvelussa, jossa verovarat jäävät Suomeen ja digijulkaisukin työllistää kotimaisia yrittäjäkollegoita. Toimitukselle kotimainen vaihtoehto merkitsee muun muassa nopeampaa ja reagoivampaa asiakaspalvelua, kun taas lukijoillemme edut ovat vieläkin moninaisemmat ja tärkeämmät. Lehtiluukun kautta ilmestyy koko joukko muitakin suomalaisia aikakausilehtiä ja julkaisuja, joten sen kautta digilukijoiden on helpompi kerätä haluamansa luettavat saman palvelun ääreen.

Lehtiluukun käyttäjäkokemus on selkeä ja miellyttävä, ja digitaalisen e-lehden lukeminen ensimmäisellä kotimaisella kielellä toteutetun käyttöliittymän kautta on monille lukijoistamme helpompaa kuin englanninkielisessä Issuu-palvelussa. Lehden ostokokemus on sekin sutjakampi – Lehtiluukussa lehden voi maksaa pankki- ja luottokorttimaksun lisäksi turvallisesti suomalaisella verkkopankilla tai niiden mobiilisovelluksilla, Mobilepaylla ja PayPalilla.

Julkaisemme lähiaikoina lisäohjeita Siivet-lehden ostamiseen ja lukemiseen Lehtiluukun kautta, mikäli ohjeita ja apuja tarvitaan. Selvitämme myös mahdollisuuksia tarjota digilehden vuosikertatilausta ja muita kampanjoita. Digilehden paketoimista paperilehden tilaajille emme pysty toistaiseksi lupaamaan. Perinteinen paperinen Siivet-aikakausilehti ilmestyy tuttuun tapaansa kuudesti vuodessa.

Digilehden voi ostaa ja lukea tietokoneiden ruuduilla, tableteilla ja älypuhelimilla – jopa verkkoselaimen tarjoavilla pelikonsoleilla. Eli käytännössä millä tahansa verkkoon pääsevällä laitteella, jossa on verkkoselain.

Lisäksi Android- ja Apple-laitteille on Lehtiluukku-sovellus, joiden kautta lukeminen sujuu yhtä lailla:

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.fi.epaper.android.LehtiluukkuPlayer

https://itunes.apple.com/fi/app/lehtiluukku-lite/id370138231?mt=8

Lisäämme Lehtiluukkuun enemmänkin vanhoja numeroita  ajan kanssa.

Lisätietoja: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/siivet/

Hyviä digilukuhetkiä, toivottaa Siivet-sakki