Siivet 6/2022 ilmestynyt!

Siivet-lehti nousee vauhdikkaasti kohti talvitaivaita! Numeromme 6/2022 on näet ilmestynyt ja kaikkien luettavissa! Vuoden viimeisen lehden antimista mainittakoon vaikkapa tulevan F-35-hävittäjämme mukanaan tuoma muutos niin Ilmavoimien kuin myös Puolustusvoimien toimintapoihin. Aivan erityisen mielenkiintoista luettavaa irtoaa myös artikkelista Kun lentoonlähtö epäonnistuu, jossa kerrotaan siitä varsin ikävästä tilanteesta, kun lentoonlähtö onkin keskeytettävä, pahimmillaan vihoviimeisen V1-nopeuden jälkeen.

Ja voinee veikata, että monia kiinnostaa äärimmäisen paljon aihe ”onko F-35 lentävä kuorma-auto vai ketterä lähitaistelija”.

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: Siivet 6/2022.

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Siivet 6/2022

Numerossa 6/2022 on paljon tuhtia ja syvälle menevää asiaa ilmailusta ja Ilmavoimista, omista ja muiden, siviilisellaisesta ja sotilaallisesta. Tutustumme myös maailman parhaaseen Vinkaan, lentävään legendaan eli Jyrki Laukkaseen, ilmailun sähköiseen murrokseen ja Euroopan Mi-24 Hind -taisteluhelikoptereihin.

Lisäksi lehdessä on muun muassa juttuja aiheista:

  • Uutta ilmatorjuntaa Ukrainaan
  • Pyöriväsiipisiä Pirkkalassa
  • REOS: erikoisjoukkojen helikopteritoimintaa Italiassa
  • Täyttä höyryä – 170 vuotta ensimmäisestä moottorilennosta
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Normandy – Ilmasotaa Normandian maihinnousun taivaalla
  • De Motu – kelloja lentäjille

Siivet 6/2022

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä:  Siivet 6/2022.