Tilaajat saavat jatkossa Siipensä entistä ehompina

Sitten tärkeää ja toivottavasti iloista Siivet-uutisointia:

Meille perinteisen paperilehden tekijöille Posti on yhtaikaa välttämättömän tärkeä kumppani että jatkuva riesa. Ette kuulkaa uskokaan miten monelle tilaajalle lehti tulee riekaleina ja rämänä. Se ei ole ihan pieni raha, mikä meiltä kuluu per numero, kun lähetämme uuden lehden lehden tuhottujen tilalle, kun eihän Posti niitä korvaa. Onpa meillä muutama lukija ja jopa lehdentekijäkin, jotka eivät ole saaneet *koskaan* täysin ehjää lehteä.

Vaan olisiko tämän kierre nyt ratkaistu? Ainakin alustavien palautteiden mukaan siltä kuulostaa. ”En ole saanut koskaan lehteä yhtä siistissä kunnossa”, kuului ensimmäinen kuulemamme kommentti.

Lehti näet toimitetaan jatkossa tilaajille pussitettuna. Oikein ekopussitettuna. Säästää nääs näin sekä luontoa että niin lehdentekijöiden että -tilaajien hermoja. Maksaahan se meille enemmän mutta toisaalta postimaksuja ja vaivannäköä säästyy. Ja hermoja.

Joten entistä parempia ja ehjempiä lukuhetkiä teille kaikille!

Jos lehti ei tule jo entuudestaan, niin nyt on oikein hyvä tilaisuus tilata kotiin entistä ehempänä toimitettava Siivet!

https://siivet.fi/tilaa/

Lisätietoja: Siivet 1/2019

Tagit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *