Finnair lisää lentoja Eurooppaan

Finnair lisää lentoja Eurooppaan kesälle 2023. Uusia kohteita ovat muun muassa Ljubljana, Bodø ja Milanon Linaten lentoasema. Lisäksi Finnair lentää enemmän vuoroja eurooppalaisiin pääkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Kööpenhaminaan, Vilnaan ja Riikaan. Bodø on Finnairille uusi kohde, jonne lennetään sesonkiaikana kolme viikkovuoroa.

Myös Ljubljana palaa Finnairin kohdevalikoimaan tauon jälkeen. Lisäksi Finnair lentää kesällä Milanoon Malpensan lentokentän lisäksi myös Milanon Linaten kentälle. Yhteensä Finnairin valikoimassa on yli 50 kohdetta Euroopassa.

”Matkustus on palautunut hyvää vauhtia ja lisäämme lentoja Euroopan reiteille vastataksemme kasvaneeseen Aasian kysyntään. Esimerkiksi Bergenin ja Bodön reitit yhdistyvät saumattomasti Japanin lentoihimme”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Useimpiin Euroopan pääkaupunkeihin Finnair lentää vähintään kaksi kertaa päivässä, mikä palvelee hyvin myös liikematkustajia. Liikenneohjelmassa on myös useita suomalaisten suosikkikohteita Euroopan aurinkorannoilla Kroatiassa, Kreikassa ja Espanjassa.

Lisätietoja: www.finnair.com