KLM lentää Tampereelta suoraan Amsterdamiin

KLM Boeing 777-300
KLM Boeing 777-300

KLM aloittaa yhteistyössä airBalticin kanssa suorat lennot päivittäin Tampereelta Amsterdamiin. airBalticin operoimat lennot lähtevät Tampereelta klo 17.00 ja saapuvat Amsterdamiin klo 18.30. Amsterdamista pääsee edelleen kätevästi esimerkiksi Ateenaan, Barcelonaan, Lontooseen, Nizzaan ja Pariisiin.

”Päivittäisten Amsterdamin lentojen lisäksi airBaltic on nyt myös mukana Flying Blue kanta-asiakasohjelmassamme. Tämä on hyvä uutinen sekä Flying Bluen että airBaltic Clubin jäsenille. Flying Blue -jäsenet ansaitsevat jatkossa AIR FRANCE:n ja KLM:n maileja ja XP -tasopisteitä airBalticin operoimilla lennoilla ja heidän on myös mahdollista lunastaa palkintoja koko airBalticin lentoverkostossa”, sanoo Soili Varpula, AIR FRANCE:n ja KLM:n Suomen myyntijohtaja.

Suosittujen Helsingistä Amsterdamiin ja Pariisiin suuntautuvien lentojen lisäksi AIR FRANCE ja KLM jatkavat laajentumistaan Suomessa useiden kausiluonteisten lentojen ansiosta. Tänä talvena sekä AIR FRANCE että KLM lentävät Rovaniemeltä ja AIR FRANCE tarjoaa lentoja myös Kittilästä Pariisiin.

Lisätietoja: https://www.klm.fi