Siivet-lehti on nyt saatavilla myös digitaalisesti

Siivet-digilehti

Hyvää kesää ja vuotta 2019! Elämme digitaalisessa maailmassa ja yhä useampi haluaa lukemistonsa myös digitaalisessa muodossa, jotkut vain pelkästään sellaisessa. Siivet-lehti on puntaroinut pitkään erilaisia tapoja lehden tarjoamiseen myös nollina ja ykkösinä, ja olemme ottaneet siinä nyt ensimmäiset askeleet.

Siivet – Wings -lehden numeroita on nyt saatavilla digitaalisessa muodossa Issuu-palvelun kautta. Lehtiä voi lukea alustariippumattomasti millä tahansa koneella ja ohjelmalla, käytit sitten vaikkapa mitä tahansa tietokonetta, kännykkää tai tablettia. Lukeminen onnistuu niin verkkoselaimella kuin mobiililaitteiden app-sovelluksella.

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Siivet-digilehtiprojekti on nyt aivan alkumetreillään, joten pystymme jatkossa kehittämään sen julkaisemista ja sisältöä sekä omien ideoidemme että teiltä saatavan palautteen pohjalta. Toivon mukaan pystymme kehittämään sitä hyvällä tapaa eteenpäin niin, että pystymme vastaamaan sillä teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne samalla kun voimme luoda monipuolisempaa digijulkaisua. Yksi pyrkimyksemmehän on hyödyntää digilehden periaatteessa rajatonta tilaa, eli pelkän näköislehden sijaan voimme julkaista laajemman digiversion. Myös puhtaasti digitaaliset erikoisnumerot voisivat olla oiva idea.

Jos haluat lähettää palautetta digilehdestä tai muuoin, niin se onnistuu tätä kautta: https://siivet.fi/palaute/

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *