Suomen ilmailumuseon muutolle avattiin rahankeräys

DC-3 / Karair. Kuva: Suomen ilmailumuseo.
DC-3 / Karair. Kuva: Suomen ilmailumuseo.

Suomalaisia ilmailumuseoita tukeva Ilmailumuseoyhdistys ry on avannut rahankeräyksen, jonka tavoitteena on tukea Uusi Ilmailumuseo -hankkeen toteutumista. Keräyksen tavoitteena on kerätä kaksi miljoonaa euroa Suomen Ilmailumuseon Uusi ilmailumuseo -hankkeen tueksi.

Keräysluvan myöntämishetkellä 13.12.2018 Suomen Ilmailumuseo tavoittelee muuttoa Finnair Cargon entisiin tiloihin Helsinki-Vantaan lentoaseman ykkösterminaalin läheisyyteen. Muuttoon tarvitaan viisi miljoonaa euroa, josta valtio on luvannut tukena kolme miljoonaa. Museon omarahoitusosuus on juuri tuo kaksi miljoonaa euroa, joka on rahankeräyksen tavoitteena.

Kerätyt varat käytetään Suomen Ilmailumuseosäätiön Uusi ilmailumuseo -hankkeen kustannuksiin. Varoilla tuetaan Suomen Ilmailumuseon muuttoa uuteen ilmailumuseorakennukseen tai näyttely- ja museoesineiden säilyttämiseksi perustettavaan kokoelmakeskukseen.

Ilmailumuseota uhkaavasta tilattomuuden tilasta huolestuneet voivatkin nyt osallistua suoraan lompakollaan uuden museon rakentamiseksi. Olkaa hyvät:

Lisätietoja: Uusi ilmailumuseo –keräys

Lisätietoja: Uusi ilmailumuseo –hanke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *