Siivet 1/2023 ilmestynyt!

Siivet 2023/1 kansi

Oli lakkoja tai ei, Siivet-lehti ilmestyy muodossa tai toisessaan. Numero 1/2023 on ilmestynyt ja löytyy tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä sitten, kun lakkoilun hidastamat lehtikuljetukset pääsevät perille. Vuoden ensimmäisen lehden antimissa paneudutaan muun muassa Ukrainan ilmasotaan monelta eri kantilta. Erityisen mielenkiintoista on esimerkiksi Ruotsin ilmavoimien ELSO-tiedustelukoneen operointi konfliktialueen kupeessa (Hasse Vallas). Suomalaisittain merkittävä hanke on Rajavartiolaitoksen siirtyminen suihkukoneisiin MVX-hankkeessaan (Hasse Vallas).

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: Siivet 1/2023.

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Muita merkittäviä aiheita ovat muun muassa:

  • Taistelusäde F-35 vs. Rafale vs. Gripen E – Pentti Perttula
  • Kultakotka saapuu Eurooppaan – Pentti Perttula
  • X-Plane 12 – indie-kehittäjän vastaisku – Jukka O. Kauppinen
  • Microsoft Flight Simulator täytti 40 vuotta: ilmailuhistorian tallentamista ja juhlistamista – Jukka O. Kauppinen
  • Ainutlaatuinen Antonov An-2 – Heikki Tolvanen

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Numero 1/2023