Siivet 1/2024 ilmestynyt!

Siivet 1/2024

Siivet-lehden numero 1/2024 on ilmestynyt. Uuden vuoden ensimmäisessä numerossa perehdymme jälleen kerran mitä erilaisimpiin aiheisiin. Tiesitkö esimerkiksi, että sen enempää kuin Corncorde kuin Tupolev 124 eivät suinkaan olleet ensimmäisiä äänennopeuden ylittäneitä matkustajakoneita? Tai Suomen tilaamille upeille Focke-Wulf 200 -matkustajakoneille aikoinaan tapahtui? Ilmailuhistoriallisella sektorilla perehdymme jo 50 vuotta täyttäneen F-16-hävittäjän historiaan ja kummastelemme Israelin yllä lentäneitä MiG-25-tiedustelukoneita. Ja mitäpä lehti olisi ilman F-35-tarinoita tai Italian ilmavoimien operointia Suomen naapurustossa.

Tutustumme myös eteläkorealaiseen KF-21-hävittäjään, Tsekkiläiseen harjoitushävittäjä/kevyt rynnäkkökone Aero L-39NG:n, lääkinnälliseen ilmaevakuointiin ja nykysukupolven alppilentäjiin.

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: 1/2024 .

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!