Siivet 6/2023 ilmestynyt!

Siivet 6/2023

Siivet-lehden numero 6/2023 on ilmestynyt. Vuoden viimeisessä numerossa suurennuslasin alla on monta mielenkiintoista aihetta. Esimerkiksi Lapin lennosto valmistautuu suurten juhlapäiviensä lomassa myös uuteen aikakauteen, valmistellen henkilöstöään F-35-hävittäjäkoulutukseen. Sinä sivussa Ilmavoimat osallistui Alankomaissa Frisian Flag –harjoituksiin, joissa F-35-operointi oli aivan erityisessä huomiossa. Rauhallisempien aiheiden rintamalla Finnair – tai siis aikoinaan Aero – täyttää 100 vuotta, jonka kunniaksi muistellaan kuinka Suomessa opeteltiin lentämään reittilentoja myös yöllä.

Lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa Iso-Britannian laivaston upeasta ilmatorjuntahävittäjästä, Yhdysvaltain kahdesta kuudennen sukupolven lentokoneiden kehitysohjelmasta, Puolan ilmavoimien dramaattisesta modernisaatiosta ja Instan kehittämästä paikallisesta ylläpitovalmiudesta F-35-monitoimihävittäjiin.

Tietysti lehdestä löytyy myös pienempiä juttuja monista aiheista.

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: 6/2023 on ilmestynyt ja löytyy näinä hetkinä tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä.

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

 

Siivet 6/2023

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Siivet 6/2023

Siivet 6/2023

Siivet 6/2023