Siivet 5/2023 ilmestynyt!

Siivet 5/2023

Siivet-lehden numero 5/2023 on ilmestynyt ja löytyy näinä hetkinä tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä. Vuoden viidennessä numerossa syvennytään muun muassa Italian ilmavoimien Eurofightereiden toimintaan Venäjän laittoman hyökkäyssodan naapurissa, droonien käyttömuotojen kasvamisesta ja kehittämisestä sotilasilmailussa ja muistellaan kuinka Suomessa opeteltiin aselajien lentävää yhteistyötä.

Lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa F-35-hankkeen tuomista mahdollisuuksista ja haasteista Suomen teollisuudelle, eurooppalaisen 6. sukupolven hävittäjäkoneen kehityksestä, Yhdysvaltain hävittäjälentäjätehtaasta, Turkin ilmavoimien kansainvälisestä ilmaharjoituksesta, Rajavartiolaitoksen MVX-hankkeen evaluoinneista ja miehittämättömän ilmailun turvallisuudesta.

Tietysti lehdestä löytyy myös pienempiä juttuja monista aiheista.
Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: 5/2023 on ilmestynyt ja löytyy näinä hetkinä tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä.
Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!