Siivet 4/2023 ilmestynyt!

Siivet 2023/4

Siivet-lehden numero 4/2023 on ilmestynyt ja löytyy näinä hetkinä tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä. Vuoden neljännessä numerossa syvennytään muun muassa Venäjän ja Naton suhteisiin, Rajavartiolaitoksen konehankintaan ja Ukrainan äärimmäisen vaarallisesti työskentelevien rynnäkkölentäjien työhön.

Siivet 4/2023

Lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa F-35-hävittäjän tekniikasta, Suomessa järjestetystä Arctic Challenge Exercise 2023 -ilmaharjoituksesta, Ukrainan merilentäjistä, maailman suurimmasta ilmapuolustusharjoitus Air Defender 2023:sta, Sveitsin Mirage-koneiden poistumisesta taivailta, Pyhtään ilmailukuulumisista ja Intian kivikkoisesta tiestä kohti tukialusaikakautta.

Tietysti lehdestä löytyy myös pienempiä juttuja monista aiheista.
Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä:  4/2023

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Siivet 4/2023

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Siivet 4/2023

Siivet 4/2023

Siivet 4/2023