Siivet 3/2023 ilmestynyt!

Siivet 3/2023

Siivet-lehden numero 3/2023 on ilmestynyt ja löytyy näinä hetkinä tilaajien postiluukuista tai lehtipisteistä. Vuoden kolmannessa numerossa on kaksi laajaa pääteemaa: Italian 100 vuotta täyttävät ilmavoimat sekä Hyvinkään historiallinen lentokenttä. Näihin liittyvien artikkelien lisäksi lehdessä puntaroidaan myös monikansallisen kuudennen sukupolven Tempest-hävittäjän kehitystä, seurataan Rajavartiolaitoksen konehankinnan kehittymistä ja analysoidaan droonien vaikutusta Venäjän hyökkäyssodassa Ukrainaan.

Siivet 2023/3

Lehdessä kerrotaan muun muassa Italian merivoimien ensimmäisestä F-35-naislentäjästä, joka on samalla maailman ensimmäinen naispuolinen F-35-tukialuslentäjä; Italian ilmavoimien satavuotisesta historiasta ja nykypäivästä; Hyvinkään ilmailukerhon toiminnasta; Suomen Ultrapilotit -yhdistyksestä ja F-14-hävittäjän DCS-simulaattoriversiosta.

Tietysti lehdestä löytyy myös viimeisimmät uutiset maailmalta F-35:stä sekä pienempiä juttuja monista aiheista.
Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: 3/2023

Perehdy toki samoin tein uudistettuun digilehtitarjontaamme: Siivet-digilehti

Siivet 2023/3

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!