Siivet 2/2022 ilmestynyt

Siivet 2/2022 kansi

Hyviä uutisia kaikille ilmailun ystäville! Uusi Siivet-lehti on julkaistu! Vuoden 2022 toinen numero tuo tuulahduksen lentävää luettavaa tähän aurinkoiseen ja erikoiseen kevääseen. Uudistuneen Siivet-lehden toinen numero käsittelee laajalti aiheita, jotka koskettavat kirjoitushetkellä käynnissä olevaa Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Mutta ei siinä suinkaan kaikki.

Tutustu lehden tarkkaan sisällysluetteloon täällä: Siivet 2/2022.

Numerossa 1/2022 on paljon tuhtia ja syvälle menevää asiaa ilmailusta ja Ilmavoimista, omista ja muiden, siviilisellaisesta ja sotilaallisesta. Tutustumme muun muassa Ukrainan ilmavoimien MiG-29-hävittäjiin, Suomen uuden F-35A-hävittäjän potentiaalisiin vastustajiin, Nummelan lentokentällä tapahtuvaan monipuoliseen toimintaan ja Luftwaffen toimintaan Porin lentokentällä toisen maailmansodan aikaan.

Siivet 2/2022: Ukrainan MiG-29-hävittäjien laivasto

Lisäksi lehdessä on muun muassa juttuja aiheista:

  • Myyttinen MiG-29-lentäjä – Kiova haamu nostaa ukrainalaisten taistelutahtoa
  • Ukrainen droonit kylvävät tuhoa Venäjän asevoimissa
  • Venäjän uusimmat strategiset – ja vähemmän strategiset – aseprojektit
  • Pohjoisnavan valloitus – napaseutuja tutkittiin ilmalaivoilla

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 59,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Siivet 2/2022: Nummelan lentokentällä riittää toimintaa ja toimijoita

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 2/2022.

Siivet 2/2022: F-35:n potentiaaliset vastustajat

Siivet-lehti ilmestyy myös digitaalisesti

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Osa lehden irtonumeroista on tarjolla edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings

Siivet 2/2022: Luftwaffe majaili Porin kentällä 1941-1944

 

Siivet 2/2022: Pohjoisnapaa valloitettiin 1800-1900-luvun taitteessa ilmalaivoilla

 

Siivet 2/2022: MicroProsen lentopelissä viiletetään klassikkohävittäjillä

 

Siivet 2/2022: Ukrainan droonit tuhoavat tehokkaasti Venäjän joukkoja