Siivet 3/2020 ilmestynyt

Siivet 3/2020

Hyvää alkanutta kesää! Siivet-lehden kesän 2020 numero on ilmestynyt ja vuoden kolmosnumerossa tarjolla on maukas annos niin nykyaikaista kuin historiallista ilmailua. Lehden laajoissa artikkeleissa tutustutaan muun muassa ilmailun moniosaaja Hannu ”Hank” Kankkuseen, puntaroidaan FinnHEMS-lääkärihelikopteritoiminnan tulevaisuutta ja selvitetään onko eri HX-ehdokkailla mitään yhteistä ja jos on, niin mitä ja miten paljon.

Muistakaan aiheista ei ole pulaa, sillä lehden muita isoja juttuja ovat esimerkiksi:

  • Boeing-Sikorsky RAH-66 Comanche – Kalliimpi häivevispilä – Jukka O. Kauppinen
  • Morane-Saulnier M.S. 406 vastaan MiG-3 – Jukka O. Kauppinen
  • Lentokoulutusta koronan varjossa – Hasse Vallas
  • Maantietukikohdat Ruotsissa – Tim Jansson / Jugg.se
  • Yhdysvaltain yksityiset sotilaskonelaivastot – Pentti Perttula
  • Maailman hävittäjähankinnat, 4. osa: Keski- ja Etelä-Amerikka – Pentti Perttula

Ja paljon muuta! Lehden upean kansikuvan on taiteillut Petri Kauppi, jonka ilmailutaiteesta kerrotaan lehdessä omassa artikkelissaan.

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 3/2020.

 

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings