Siivet 2/2020 ilmestynyt

Siivet 2/2020 kansi

Siivet-lehti nousee reippaan nousukoodin jälkeen kohti kevättä vuoden toisen numeron sinkoutuessa lukijoiden käsiin. Vuoden 2020 toisessa numerossa jatketaan Ilmavoimien HX Challengen hävittäjäevaluaatioiden parissa, minkä lisäksi lehden toinen suuren suuri pääaihe on länsimaiden modernit taisteluhelikopterit. Lisäksi Hasse Vallas jatkaa valtion lääkärihelikopteritoiminnan analysointia. Muistakaan aiheista ei ole pulaa tälläkään kertaa, sillä lehden muita isoja juttuja ovat esimerkiksi:

  • Varjoliitimellä kahden sentin marginaalilla – Riikka Vilkuna
  • 1930-luvun hävittäjähankinta: GX-hanke – Jukka O. Kauppinen
  • Gloster Gauntlet sai uudet kankaat – Harri Mustonen
  • Airbus A320-simulaattorilento – tuntemuksia matkustajakoneen ohjaamosta – Hasse Vallas

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 2/2020.

 

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings