Siivet 1/2020 ilmestynyt

Siivet 1/2020

Ja näin Siivet-lehden jälkipoltto kiihdyttää uuteen vuoteen ja uuden lehden pariin! Vuoden 2020 ykkösnumerossa on kantavina teemoina muun muassa Ilmavoimien HX Challengessa suorittavat hävittäjien evaluaatiot, ainutlaatuinen talvinen erälentäminen Lapissa ja Hasse Vallaksen perinpohjainen lääkärihelikopteritoiminnan analysointi. Muistakaan aiheista ei ole pulaa tälläkään kertaa, sillä lehden muita pääjuttuja ovat esimerkiksi:

  • IL-2 Sturmovik: Battle of Bodenplatte – Viimeinen ilmasota länsirintamalla – Jukka O. Kauppinen
  • Lennokkipoika Olavi Lumes – Harri Mustonen – 95-vuotias lennokkiharrastaja on yhä innokas sanansaattaja
  • Maailman hävittäjähankinnat 3. osa, Lähi-itä – Pentti Perttula – Persianlahden poliittisesti herkällä alueella uudistetaan rajusti ilmavoimia
  • Uusia eurooppalaisia ohjuksia – Pentti Perttula – HX-hankkeen ehdokkaille on tarjolla useita uusia ohjusaseita ja it-ohjuksia

Ja paljon muuta! Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 1/2020.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings