Siivet 6/2019 ilmestynyt

Siivet-lehti suuntaa syksystä uuden talven toivottavasti lumisiin maisemiin. Vuoden kuudes eli viimeinen numero tuo kanteen komeasti Eurofighter Typhoon -hävittäjän ja lehdet ovat hipsineet tilaajillekin postilakon tuottamista ongelmista huolimatta.

Kuutosnumerossa kuikuillaan sujuvasti moneen eri ilmansuuntaan ja aihepiiriin: kärkijuttuina ovat muun muassa suomalainen Atol Aurora -lentokone, jonka tarina ei loppunut pikku kolhuihin . Esillä on myös Satakunnan Lennoston nykypäivä ja tulevaisuus, Eurofighter Typhoon HX-haastajana, pystyyn nousevien ja laskeutuvien VTOL-koneiden historia ja suomalaisen taitolennon EM-joukkueen tarina.

  • Robottisiipimiesten
  • DCS: AV-8B Harrier – Hawkerin kiikkerä VTOL-hävittäjä – Jukka O. Kauppinen
  • Hawker Harrier – Kylmän sodan hävittäjäpommittaja niitti mainetta tukialushävittäjänä – Jukka O. Kauppinen
  • Tarkkuuslentoa Euroopan reunalla – Jussi Finnilä
  •  Maailman hävittäjähankinnat 2. osa, Venäjä – Pentti Perttula
  • Kynnysasejärjestelmä JASSM50 JASSM Hornetin siiven alle – Pentti Perttula
  • AiRRhow-ilmailuallianssi – Ilmailun koulutusta maailmalle – Hasse Vallas

Ja paljon muuta! Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 6/2019.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *