Tutustu Siivet-digilehteen ilmaiseksi

Siivet-lehti on ollut jo jonkin aikaa saatavilla myös digitaalisena versiona. Käytämme digilehden julkaisualustana monipuolista Issuu.com-palvelua, jonka kautta näköislehteä on mahdollista lukea melkein millä tahansa alustalla, kuten kännykällä, tabletilla tai tietokoneella, jopa pelikonsolin verkkoselaimella!

Jos et ole vielä tohtinut kokeilla digilehteä, niin ei hätää! Siivet 2016/1 on luettavissa verkosta ilmaiseksi eikä lukemiseen tarvita edes tunnuksia. Klikkaat vain lehden auki ja luet haluamallasi tapaa.

Voit lukea digilehden tästä klikkaamalla. Jos käytät mieluummin Android- tai iOS-pohjaista älypuhelinta/tablettia ja haluat lukea lehtesi sovelluksen kautta, niin ne löytyvät täältä:

Sovelluksen asentamisen jälkeen löydät lehden Issuun valikoimasta Siivet-hakusanalla. Lukeminen älylaitteella onnistuu toki myös niiden omaa verkkoselainta käyttämällä. Sovelluksessa voit kuitenkin tallentaa ostamasi lehdet omalle laitteellesi, jolloin voit lukea lehteä myös  reissatessasi, vaikkapa junassa tai lentokoneessa.

Muita Siivet-lehden irtonumeroita voit ostaa tehtyäsi oman tilin Issuu-palveluun. Ostamasi lehdet näkyvät sen jälkeen aina Issuu-tilisi etusivulla.

Jos olet Siivet-lehden kestotilaaja ja haluat tutustua muihinkin Siivet-lehden diginumeroihin, niin voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen jukka piste kauppinen ät siivet piste fi ja otsikoimalla viestin ”Issuu-näytenumero”. Lähetämme silloin viikon 48 kuluessa koodin, jolla voit lunastaa 2016/1:n rinnalle yhden muutoin maksullisen numeron luettavaksesi.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *