Siivet 4/2020 ilmestynyt

Hyvää loppukesää ja lähestyvää syksyä! Siivet-lehden loppukesän 2020 numero eli 4/2020 on ilmestynyt. Tarjolla on taas kelpo kokonaisuus niin nykyaikaista kuin historiallista ilmailua. Lehden laajoissa artikkeleissa tutustutaan muun muassa Focke-Wulf 190 -hävittäjän viimeisiin malleihin, muistellaan Hornet-hankinnan yllättäviä käänteitä ja ihastellaan Jaakko Kyllösen 10 vuoden mittaisen projektin aikana suunnittelemaa ja rakentamaa IIMU JK 1 -lentokonetta.

Muistakaan aiheista ei ole pulaa, sillä lehden muita isoja juttuja ovat esimerkiksi:

  • RC-lennättäjän unelmia: AeroflyRC8 – Jukka O. Kauppinen
  • Microsoft Flight Simulator 2020 – Legendaarinen lentosimulaattori palaa kotiruuduille – Jukka O. Kauppinen
  • Alankomaiden raskas helikopterilaivue odottaa uusia Chinookeja – Carlo Kuit ja Paul Kievit / Bronco Aviation
  • Ilmatorjuntajärjestelmät ahdingossa – Pentti Perttula
  • Halpuusko määrittelee hyvän hävittäjän? – Pentti Perttula
  • Tavoitteena lentolupakirja – Kaupallinen lentokoulutus Suomessa – Hasse Vallas
  • Sosiaali- ja terveysministeriö jatkaa ProjektiKopterin salaamista – Hasse Vallas
  • HX-hankkeen viivästyttämisen kallis hinta – Hasse Vallas
  • Entistä ehompi Boeing F-15EX – Hasse Vallas

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 4/2020.

 

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings