Siivet 5/2020 ilmestynyt

Oikein kaunista syksyä kaikille! Siivet-lehden syysnumero eli 5/2020 on ilmestynyt. Monipuolisen informaatioannoksen ytimessä on muun muassa roppakaupalla sellaista informaatiota Suomen hävittäjäehdokkaista, jota ette löydä mistään muualta. Siivet muun muassa haastatteli Kauhavan lentonäytöksessä kaikkien HX-valmistajien kampanjajohtajat ja Ruotsin ilmavoimien operaatiopäällikön. HX-teemaisista artikkeleista mainittakoon artikkelit ”BAE Systemsin Hitchcock: Pitkäikäisyyden avaintekijät löytyvät Eurofighterista”, ”Dassaultin Gardette: Suomelle täysi autonomia Rafalen teknologiaan”, ”Rafale Display Team ensi kertaa Suomessa”, ”Boeingin Garcia: Growler tuo ystäviä”, ”Lockheedin Davis: F-35 sopii mainiosti tukikohtakäyttöön”, ”Gripen E on valmis vuoteen 2025 mennessä” ja ”Ruotsin ilmavoimien operaatiopäällikkö: Gripeneillä lennetään 2060-luvulle”. Kerroimme myös Red Arrows -taitolentoryhmästä ja tutkailimme maailman hävittäjähankintoja Kaakkois-Aasian ja Oseanian suunnalta.

Lehden muissa laajoissa artikkeleissa muun muassa:

  • Vesivehmaan 80-vuotislentonäytös ylitti odotukset – Jukka O. Kauppinen
  • Alppilentäjien onnettomuuksista 100 vuotta – Hasse Vallas
  • SASKY kouluttaa lentokoneasentajia ja -mekaanikkoja Mäntässä – Hasse Vallas
  • Helikopterilentäjäksi Suomessa – Hasse Vallas
  • Nummelassa tehdään tulevaisuuden lentokeskusta – Harri Mustonen

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 5/2020.

 

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings