Siivet 6/2020 ilmestynyt

Siivet 6/2020

Hyvää alkutalvea, arvon lukijat. Siivet-lehden numero 6/2020 on ilmestynyt. Numerossa käsitellään muun muassa Hawkin valintaa Ilmavoimien suihkuharjoituskoneeksi ja haastatellaan kenraali Rauno Meriötä Hawkin valintaan liittyen. Ilmavoimien komentajana Meriön tavoitteena oli saada ilmavoimille rintamahävittäjä, jonka tavoitteen Hawk on kyvykkyydessään ja operatiivisen kehittämisen myötä nyt saavuttanut. Lisäksi lehdessä tutkitaan mitä F-35:n ja Super Hornet/Growlerin myyntilupailmoituksista Sveitsille ja Suomelle löytyykään rivien välistä; analysoidaan Suomelle tarjolla olevat korkeatorjuntajärjestelmät ja kerrotaan Suomelle tarjottavasta Stormbreaker-täsmäliitopommista.

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti pukinkonttiin. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen alle 50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti. Toivotamme lukijoille ja ilmoittajille lehden kuutosnumeron myötä hyvää joulua ja parempaa vuotta 2021.

Lisää poimintoja sisällysluettelosta:

  • Pyörremyrsky – kaunein suomalaishävittäjä lentää jälleen – Jukka O. Kauppinen
    Ilmailuhistorian outouksia: Messerschmitt 262 HG III – Jukka O. Kauppinen
    Uskolliset siipimiehet – Pentti Perttula
    Typhoonit Baltiassa: Ei pelkkää ilmatilan vartiointia – Pentti Perttula
    Maailman hävittäjähankinnat, 7. osa: Afrikka – Pentti Perttula

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 6/2020.

 

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings