JFI Airshow Oy on ostanut SIIVET- ja Kaliberi – lehtien julkaisuoikeudet

JFI Airshow Oy on 28.11.2014 ostanut Apali Oy:n konkurssipesältä SIIVET- ja Kaliberi – lehtien julkaisuoikeudet.

SIIVET on suomalainen vuodesta 1986 lähtien ilmestynyt ilmailualan aikakauslehti, jonka ilmestyminen päättyi Apali Oy:n kustantamana kun sen omistaja & perustaja Rauni Vainio menehtyi lyhyen mutta ärhäkän sairauden jälkeen 12.8.2014. Apali Oy asetettiin konkurssiin 27.10.2014. Vuoden 2014 viimeiseksi numeroksi jäi kesäkuussa ilmestynyt SIIVET 3/2014.

Jämi Fly In & Airshow – tapahtuman ja Apalin välinen yhteistyö alkoi vuonna 2008, jolloin julkaisimme ensimmäisen kerran tapahtuman liitenumeron SIIVET-lehden välissä. Kun marraskuun alussa huomasimme Lentoposti.fi – uutissivustolta jutun Apalin kustantamien Siivet- ja Kaliberi- lehtien julkaisuoikeuksien huutokaupasta, päätimme hetken tuumailun jälkeen ryhtyä leikkiin mukaan. Erinäisten vaiheiden jälkeen tarjouksemme hyväksyttiin torstaina 20.11, kauppakirja allekirjoitettiin viikkoa myöhemmin perjantaina 28.11.2014.

Vuoden 2015 alusta lähtien SIIVET-lehteä on julkaisut JFI Airshow Oy. Ensimmäinen numeromme ilmestyi 25.2.2015.

Siivet-lehden julkaisuoikeuksien kaupassa ei siirtynyt aiempaa tilaajarekisteriä, minkä johdosta emme voineet jatkaa vanhojen tilaajien tilauksia automaattisesti. Jos siis haluat lehden, sinun on valitettavasti tilattava se uudelleen.

Pitkälti ne samat henkilöt, jotka tekevät Jämin lentonäytöstä tekevät myös tätä lehteä. Osalla meistä on entuudestaan kokemusta lehden tekemisestä, osalle taas kyseessä on hyppy tuntemattomaan. Otamme tämän mielenkiintoisena haasteena.

Kaliberi-lehden osalta julkaisuoikeudet myydään eteenpäin, mutta jatkamme SIIVET-lehden julkaisua uusin voimin.

Ilmailuterveisin,

Taneli Äikäs

päätoimittaja

SIIVET

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *