Kari Stenmanin seuraava suurteos: Hävittäjälentäjät 1939-1945

Kari Stenmanilta ilmailukirjallisia terveisiä. Herran uusin teos, Koalan kustantama suurteos HÄVITTÄJÄLENTÄJÄT on mennyt painopinnan valmitukseen. Teos valmistuu jopa aikataulutettua nopeammin ja ilmestyy elo/syyskuussa 2020.

Hävittäjälentäjät Suomen ilmavoimissa 1939–1945 on Kari Stenmanin pitkän tutkimustyön tulos. Kirjassa esitellään kaikki sotalentoja lentäneet hävittäjälentäjät matrikkelitietoineen ja heidän ilmavoittonsa. Tekstiä täydentävät hävittäjien tärkeimmät sotatoimet sekä harvinaiset valokuvat ja väriprofiilipiirrokset.

Kirja on kovakantinen, A4-kokoinen ja 496 sivuinen. Siinä on kymmeniä väripiirroksia ja 700 valokuvaa.

Kirjassa on kolme osaa: 1) Hävittäjälennoston historiikki, jossa on kuvattu kaikki sen merkittävät ilmasotatapahtumat. 2) Matrikkeli, jossa on 530 lentäjän henkilö- ja palvelustiedot sekä ilmavoittoluettelot. 3) Laaja liiteosa.

Stenman lupaa signeerauksen teoksen suoraan kirjailijalta tilaaville, mikäli yleistilanne sen mahdollistaa. Teoksen voi ennakkotilata häneltä 69 eurolla, ennakkoon maksajille ilman postikuluja. Tilauksen voi tehdä suoraan Stenmanille sähköpostitse: kari[piste]stenman[ät]pp.inet.fi.
(muista muuntaa osoitteen pisteet ja ätit oikeiksi merkeikseen)

Lisätietoja: http://www.koalakustannus.fi/kirjat/kirja.php?id_prd=263