Tjäreborg ja Thomas Cook saivat TripAdvisorin palkinnon parhaista lomalennoista

Tjäreborgin lentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia on saanut TripAdvisor-palkinnon: TripAdvisor Travellers’ Choice Award for Leisure Airline – Europe 2019. TripAdvisor myöntää palkinnon vuosittain yhdelle Euroopan johtavista tilauslentoyhtiöistä, ja voitto perustuu lentoyhtiöiden saamiin laadullisiin ja määrällisiin asiakasarvioihin viimeisen vuoden ajalta.

Thomas Cook Airlines lennättää tilauslentoasiakkaita Tjäreborgin, Vingin ja Spiesin aurinko- ja rantalomakohteisiin ympäri vuoden. Lentoyhtiön tavoitteena on alan korkein asiakastyytyväisyys ja parhaiden lentojen tarjoaminen kilpailukykyiseen hintaan, perustuen kehitykseen, palveluun ja täsmällisyyteen.

”On todella hienoa, että lentoyhtiömme sai näin upean tunnustuksen. Asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä lentäessään Thomas Cook Airlines Scandinavialla, ja he kehuvat kerta toisensa jälkeen lennolla saamaansa erinomaista palvelua. On hienoa voida antaa asiakkaillemme vuoden parhaat viikot kun he lomailevat kanssamme, ja tämä tekee meidät erityisen ylpeiksi”, kertoo Christian Grønli, maajohtaja, Tjäreborg.

Thomas Cook Airlines Scandinavia on vähentänyt päästöjä yli 20 prosenttia viimeisen 15 vuoden aikana, ja lentoyhtiöllä on Euroopassa alan alhaisimpiin kuuluvat hiilidioksidipäästöt per matkustaja. Lisäksi Tjäreborgilla on valikoimassaan yli 170 ympäristömerkittyä hotellia, kuten Sunwing- ja Sunprime-konseptihotellit. Tjäreborg pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme täällä kotona, lennolla ja matkakohteissa.

Lisätietoja: http://www.tjareborg.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *