Kuukauden kuva | huhtikuu 2020

Kuukauden kuva: Ilmavoitto. Näyte Petri Kaupin huikeasta ilmailutaiteesta, jossa Kauppi yhdistelee itse ottamiaan valokuvia toisiinsa ja viilaa lopputuloksen näyttäväksi ilmailukuvaksi. Kauppi kuvaa lentokoneita muun muassa lentonäytöksissä, ilmailutapahtumissa ja museoissa yhdistäen yllättäviäkin koneita ja maisemakuvia upeiksi teoksiksi. Alleviivattakoon, etteivät kuvat tai niiden koneet ole tietokone- tai peligrafiikkaa vaan aitoja valokuvia. Kuvien yhdistämisen, muokkauksen ja viimeistelyn Kauppi tekee Photoshop-ohjelmalla. Kauppi myös myy ilmailutaidettaan ja hänen teoksiinsa voi tutustua Instagramissa nimellä @petelius72: https://www.instagram.com/petelius72. Teoksia voi tiedustella sähköpostitse: pepe piste kauppi ät gmail.com.

Kuukauden kuva: Ilmavoitto. Näyte Petri Kaupin huikeasta ilmailutaiteesta, jossa Kauppi yhdistelee itse ottamiaan valokuvia toisiinsa ja viilaa lopputuloksen näyttäväksi ilmailukuvaksi. Kauppi kuvaa lentokoneita muun muassa lentonäytöksissä, ilmailutapahtumissa ja museoissa yhdistäen yllättäviäkin koneita ja maisemakuvia upeiksi teoksiksi. Alleviivattakoon, etteivät kuvat tai niiden koneet ole tietokone- tai peligrafiikkaa vaan aitoja valokuvia. Kuvien yhdistämisen, muokkauksen ja viimeistelyn Kauppi tekee Photoshop-ohjelmalla.

Kauppi myös myy ilmailutaidettaan ja hänen teoksiinsa voi tutustua Instagramissa nimellä @petelius72 ( https://www.instagram.com/petelius72 ).

Teoksia voi tiedustella sähköpostitse: pepe piste kauppi ät gmail.com.