Siivet 2/2021 ilmestynyt

Siivet 2/2021

Kirkasta kevättä, arvon lukijat. Siivet-lehden numero 2/2021 on ilmestynyt. Tällä kertaa ilmailukiikareissa ensimmäisen maailmansodan taivaille suuntaava Flying Circus -lentosimulaattori, HX-valmistajien korruptionvastaisuus ja läpinäkyvyys ja hävittäjälentäjien simulaattorikoulutuksen edut ja haitat – ja paljon muuta, niin nykypäivän, tulevaisuuden kuin historiallista ilmailua.

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti pukinkonttiin. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 54,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Lisää poimintoja sisällysluettelosta:

  • Menneitä muistellen – Heikki Nikunen Vihuri-koulutuksessa
  • Maailman hävittäjähankinnat, 9. osa: Pohjois-Amerikka
  • HX-hanke: suorituskykyarviointi ei ole läpihuutojuttu
  • Tomcatien viimeinen sota
  • Helsinki-Malmi: päättyykö kunniakas historia?
  • Eurofighter Typhoon iskee uudella tutkalla
  • F-35 katoaa X-kaistalle
  • Kuvaaja taivaalla: Markku Rantasen lentämisen tunnelmia
  • Alppilentäjät – Revision: historiallinen ilmailudokumentti.

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 2/2021.

Flying Circus

HX-suorituskykyarviointi

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings

Hävittäjälentäjien simulaattorikoulutus

HX-valmistajien korruptionvastaisuus ja läpinäkyvyys