Siivet 3/2021 ilmestynyt

Siivet 3/2021

Tervehdys ja oikein upeaa kesää Teille, hyvät lukijamme. Ja hyviä uutisia – Siivet-lehden numero 3/2021 on ilmestynyt. Tarjoilemme teille jälleen upean kattauksen ilmailua niin nykypäivän, tulevaisuuden kuin historiaankin sivuilta. Erityisen näyttävänä makupalana Siivet aloittaa nyt HX-hävittäjähankinnan ehdokkaiden armottoman vertailun moniosaisessa juttusarjassa, jonka ensimmäisessä osassa vertaamme koneiden raakaa suorituskykyä.

Siivet-kesto- tai vuositilaus on tuhti, kerosiininkatkuinen paketti pukinkonttiin. Reilusti yli 300 sivua tuoreita artikkeleita vuodessa naurettavan edulliseen 54,50 euron hintaan. Me toimituksessa emme tee lehteä rikastuaksemme, vaan rakkaudesta lajiin. Siksi Siivet on Suomen kovatasoisin ilmailulehti.

Siivet 3/2021 – Mörkö-Morane lentää 70 vuoden tauon jälkeen – Jukka O. Kauppinen

Poimintoja sisällysluettelosta:

  • Mörkö-Morane lentää 70 vuoden tauon jälkeen – Jukka O. Kauppinen
  • Atol saa jatkoa Aurorana – Hasse Vallas
  • Urpo Mukala: Vampirella suihkukauteen – Hasse Vallas
  • Savoia S.9 – Alppilentäjien lentokone – Pekka Potka
  • HX-hanke: vain vähän tietoa viimeisistä tarjouksista – Pentti Perttula
  • Paras Hornetin korvaaja, 1. osa – Pentti Perttula
  • Tanskan puolustusvoimain komentaja: “F-35 muuttaa Tanskan asevoimien taistelutavan” – Pentti Perttula
  • Vartiolentolaivue odottaa korvaajia Dornier-koneille – Hasse Vallas

Ja paljon muuta!

Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 3/2021.

Siivet 3/2021 – Urpo Mukala: Vampirella suihkukauteen – Hasse Vallas

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii. Muistakaa myös tehdä meille osoitteenmuutos.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

Siivet 3/2021 – Savoia S.9 – Alppilentäjien lentokone – Pekka Potka

Siivet 3/2021 – Buffalo Wings

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällähttps://issuu.com/siivet-wings