Siivet 4/2019 ilmestynyt

Siivet 4/2019

Siivet-lehden neljäs numero vuodelle 2019 on ilmestynyt. Lehden pitäisi nyt löytyä sekä tilaajien postilaatikoista että lehtipisteistä! Jos ei näy, niin olethan muistanut tehdä osoitteenmuutoksen?

Vuoden nelosnumerossa on totutusti tiukkaa asiaa ilmailun eri suunnilta. Joitakin kiinnostanee eniten yksinoikeushaastattelumme Boeingin kanssa yhtiön HX-ehdokkaista. Tässä jutussapa on Super Hornet- ja Growler -tietoa, jota ei ole millekään muulle medialle aiemmin kerrottu. Klassisten muotojen ystävät puolestaan nauttinevat suuresti Turku Airshow 2019 -kuvakattauksesta. Suomalaisen ilmailuteollisuuden vaiheita seuraavat taasen saanevat erityisen paljon irti syvälle sukeltavasta artikkelista INSTAn panoksesta Ilmavoimien ja puolustusvoimien toiminnalle.

Ja onhan siellä kaikkea muutakin upeaa luettavaa, kuten…

  • Focke-Wulf 190 – ketterästä hävittäjästä raskaaksi pommikoneentuhoojaksi – Jukka O. Kauppinen
  • Miehitettyjen kuulentojen lyhyt historia …ja uusi tulevaisuus? -Pentti Perttula
  • Erilaista ilmailua Linnun siivin, lentomekaanikon sormin – Jukka O. Kauppinen
  • Baleaarien ilmapuolustus – Espanjan ilmavoimien sammutuslentoyksikkö – Carlo Kuit ja Paul Kievit
  • Dassault Mirage IV – 60 vuotta ensilennosta – Pentti Perttula
  • B-2 viiden sodan etujoukkona – Pentti Perttula

Eikä siinä tietenkään kaikki! Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 4/2019.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *