Siivet 5/2019 ilmestynyt

Siivet 5/2019

Siivet-lehti porskuttaa komeasti syksyn ruskan keskellä vuoden viidenteen numeroonsa. Lehden pitäisi nyt löytyä sekä tilaajien postilaatikoista että lehtipisteistä! Jos ei näy, niin olethan muistanut tehdä osoitteenmuutoksen?

Vuoden vitosnumerossa on totutusti tiukkaa asiaa ilmailun eri suunnilta. HX-hanketta käsitellään tuttuun tyyliin kattavalla uutiskoosteella ja artikkeleilla, minkä lisäksi astelemme kulissien taakse tutkimaan millä tavoin Suomi ylipäätään vetää ohjelmaa. Mitä kaikkea kisailijoilta kysellään ja miten tietoa käsitellään?

Ja onhan siellä kaikkea muutakin upeaa luettavaa, kuten…

  • Robottisiipimiesten kehitys kiihtyy
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Kuban – Upeaa ilmasotaa-
  • KLM 100 vuotta
  • Tuulivoima ilmavalvonnan ongelmana
  • Luftwaffen jättiläiset
  • Maailman hävittäjähankinnat 1. osa, Eurooppa
  • Strategiset hankkeet muokkaavat puolustusta 2030-luvulla
  • Siivet vertailee: HX-ehdokkaiden vahvuudet ja heikkoudet
  • Ohjausjärjestelmä droneliikenteelle

Eikä siinä tietenkään läheskään kaikki! Sisällysluettelon löydät kokonaisuudessaan täältä: Siivet 5/2019.

Jos jostain kumman syystä et ole tilannut lehteä ja siten päässyt nauttimaan laatuluettavasta, niin sehän korjautuu helposti Tilaa-sivulla.

Pieni toive: jos Siivet-lehteä ei näy lehtipisteidenne hyllyllä, niin huomauttakaa toki puutteesta kaupalle! Onhan se surkeaa, jos lehden irtonumeroiden jakelu ja näkyvyys tökkii.

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Siivet-porukka

 

PS. Oletko huomannut, että Siivet-lehti ilmestyy nykyään myös digitaalisesti?

Lehtien lukemiseen ja ostamiseen tarvitset vain Issuu- tilin. Sen voi luoda vaivattomasti vaikkapa Facebook- tai Google-tunnuksilla tai haluamallaan sähköpostilla. Voit tämän jälkeen kirjautua Issuuhin mistä ja millä tahansa ja lukea ostamasi lehdet haluamallasi laitteella. Android– ja Apple/iOS-järjestelmiin löydät oikean lukuohjelman asentamalla Issuu/Issuu App -ohjelman niiden latauskaupoista.

Issuussa on myynnissä Siivet-lehden irtonumeroita edullisella digitaalisella tutustumishinnalla. Tarjoushinta on voimassa toistaiseksi. Aikoinaan tarjolle tulee myös tilausmahdollisuus sekä lehden vanhempia numeroita. Valitettavasti Siivet-lehden tavallinen tilaus ei sisällä ainakaan toistaiseksi digitaalisia lehtiä. Mikäli digitaalilehdelle on kysyntää ja tilausjärjestelmien yhdistäminen on teknisesti mahdollista, niin tämä pyritään toki toteuttamaan.

Tutustu digilehteen täällä: https://issuu.com/siivet-wings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *