Norwegian lentää jatkossa Helsingistä Pisaan ja Tivatiin

Norwegian 737 MAX. Kuva: David Peacock.
Norwegian 737 MAX. Kuva: David Peacock.

Norwegian panostaa Suomessa uusiin reitteihin. Jatkossa Helsingistä voi lentää suoraan myös Italian Pisaan ja Montenegron Tivatiin. Lennot alkavat huhtikuussa 2019.

Uusien reittien myötä Norwegian tarjoaa lähes 40 kansainvälistä suoraan reittiä ja neljä kotimaan reittiä Helsinki-Vantaalta.

Norwegian on kasvattanut voimakkaasti kapasiteettiaan Helsinki-Vantaalla sekä lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillä että avaamalla uusia reittejä. Vuonna 2018 Norwegian avasi uudet reitit Helsingistä Krakovaan, Agadiriin, Tel Aviviin ja Gdanskiin.

Tivat on kaunis kaupunki Kotorinlahden rannalla eteläisessä Montenegrossa. Tivat tarjoaa miellyttävän Välimeren ilmaston, monia hienoja rantoja, joissa on kristallinkirkas turkoosi vesi sekä kaunista arkkitehtuuria.

Pisa on yliopistokaupunki Toscanassa Länsi-Italiassa. Kaupunki tunnetaan parhaiten kaltevasta tornistaan, mutta se tarjoaa myös muita nähtävyyksiä kuten katedraalin, Camposanton keskiaikaisen hautausmaan ja kastekappelin. Pisa on myös hyvä kohde, jos haluaa tutustua Toscanaan ja sen muihin kauniisiin kaupunkeihin kuten Firenzeen, Siennaan ja Luccaan.

  • Helsinki-Vantaa (HEL) – Pisa (PSA) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen.
  • Helsinki-Vantaa (HEL) – Tivat (TIV) liikennöidään kerran viikossa tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 alkaen.

Lisätietoja: www.norwegian.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *