Vilkasta ja monipuolista (2016/5)

Siivet 2016/5

Helsingin kaupunki on ruvennut keräämään ehdotuksia toiminnasta, jota Malmin lentokentällä voisi järjestää ennen asuntorakentamisen aloittamista. Alustavat päätökset väliaikaiskäytöstä pyritään tekemään marraskuun lopulla. Kaupunki edellyttää muun muassa, että ”ehdotetun toiminnan tulee jatkossakin pitää Malmin kenttä vilkkaana ja monipuolisena.”

Harvoin olen Helsingin päättäjien kanssa ollut yhtä paljon samaa mieltä Malmin tulevaisuudesta. Ehdotankin, että jokainen tämän lehden lukija täyttää seuraavalla sivulla olevan lomakkeen, ellei ole sitä netissä jo tehnyt, ja pyytää ystäviään, tuttaviaan, kylänmiehiä ja kummin kaimojakin sen tekemään, jotta saataisiin tämä Helsingin kaupungin harras toive toteutettua. Lomake on Lex Malmina tunnetun, 10. elokuuta julkaistun kansalaisaloitteen kannatusilmoitus, jonka kuka tahansa äänioikeutettu Suomen kansalainen voi täyttää joko pankkitunnusten avulla kansalaisaloite.fi -sivustolla tai käsin kirjoittaen. Netissä asian hoitaminen vie pari minuuttia, mutta ellei se ole mahdollista, niin lomakkeen saa tulostettua kyseiseltä sivustolta tai kopioitua tai leikattua irti seuraavalta sivulta.

Täytä lomake suuraakkosilla ja postita se kansalaisaloitteen kerääjille osoitteeseen LEX MALMI, PL 110, 02401 KIRKKONUMMI. Kannetaan kukin kortemme kekoon, autetaan Helsingin kaupunkia pitämään Malmin lentoaseman toiminta jatkossakin vilkkaana ja monipuolisena.

Ilmailuterveisin,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *