Uusia kirjoja Kari Stenmanilta: Junkers-laivue ja Finnish Seaplane Colours

Junkers Ju 88. Lähde: SA-kuva.

Ilmailukirjailija Kari Stenman on pysytellyt ahkerana ja häneltä ilmestyykin seuraavaksi kaksi teosta.  Junkers-laivue kertoo Lentolaivue 44:n matkasta sodassa, kun taas Finnish and German Seaplane Colours avaa merilentämisen maailmaa.

FINNISH AND GERMAN SEAPLANE COLOURS – Finland 1922-1945 (MMP Books) on kovakantinen, A4-kokoinen ja 224 sivuinen. Valokuvia yli 300 ja Karolina Holdan väripiirroksia yli 50, tehty samalla periaatteella kuin aikaisemmat Fighter ja Bomber Colours-kirjat.

Kirjassa käsitellään kaikki vesikoneet, joista laajemmin Hansat, Riponit ja Junkersit sekä sotien aikana palvelleet AV, DR, HE, HL, NK ja VV että täällä käyneet saksalaiset.

Junkers-laivue – Lentolaivue 44 sodassa (Koala-kustannus) on puolestaan Stenmanin 11. laivuehistoriikki. A4 kovat kannet, 184 sivua, joista 8 väreissä, yli 250 valokuvaa ja 12 väripiirrosta, ilmestyy lokakuun alussa 2019.

Teokset voi odotella myös kirja- ja nettikauppojen listoilta, mutta nopeimmat voivat tehdä myös ennakkotilauksen suoraan kirjailijalta, jolloin sen saa haluttaessa myös signeerattuna. Merikoneiden hinta on suoraan tilattuna 39 euroa, Junkers-laivueen 45 euroa.

Tilaukset ja maksutiedot sähköpostitse kirjailijalta itseltään: kari piste stenman ät pp.inet.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *